Împreună le putem face bătrânețea mai ușoară!

Termeni si conditii

Definirea termenilor

– Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.geron.ro. Design-ul si continutul site-ului apartin in exclusivitate Fundatiei Geron si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.
Fundatia Geron are sediul social in Bucuresti, Aleea Salaj, nr.6, Sector 5, cod inregistrare fiscala R4643408.
– Prin termenii “utilizator”, “vizitator” si “dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.geron.ro, indiferent de motiv.
– Termenii “Regulament”, “Contract” si “Termeni si Conditii” se refera la prezentul contract de utilizare.
– Prin termenul “date personale”, intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, etc.

Acceptarea “Termenilor si conditiilor”

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor ce alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.

Fundatia Geron isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului contract. In aceasta situatie, Fundatia Geron va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract de utilizare.

Continutul site-ului

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.geron.ro, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai, opiniile utilizatorilor despre produse, cat si alte informatii considerate de Fundatia Geron ca fiind de interes pentru utilizatori.

Fundatia Geron isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, Fundatia Geron isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii cu conditia inregistrarii anumitor date personale ale utilizatorilor.
Datele furnizate de utilizatori pot fi folosite in campaniile desfasurate de Fundatia Geron. Fundatia Geron depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, Fundatia Geron nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

Copyright

Continutul site-ului www.geron.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea exclusiva a Fundatiei Geron si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. De asemenea, Fundatia Geron detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului acestui site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Fundatiei Geron. In caz contrar, aceasta reprezinta o incalcare a dreptului de proprietate intelectuala si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Legaturi

Site-ul www.geron.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Asadar, Fundatia Geron nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.GERON.RO SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL GERON WWW.GERON.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.GERON.RO SI VA DESCHIDE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.