Ți-au dat viață. Te-au crescut din inimă. Te-au călăuzit cât au putut pe drumul tău și s-au bucurat pentru tine când te-au văzut așezat la casa ta.

A venit timpul să le mulțumești pentru toate lucrurile pe care le-au făcut pentru tine. Acum, mai mult ca oricând, au mare nevoie de tine și de sprijinul tău.

împreună le putem face bătrânețea mai ușoară!

Cazare:

Avem grija să creăm un mediu prietenos pentru toți pacienții cazați la noi. Confortul acestora este foarte important pentru eficiența îngrijirii lor.

De aceea, există 2 Centre de Zi în care își pot petrece timpul (activități terapeutice și recreative), cameră de vizionat filme și concerte, terasă = spațiu recreativ în aer liber. Centrul este amenajat conform standardelor europene, are o capacitate de 50 de locuri și camerele pot fi single sau dotate cu 3, 4 sau 5 paturi.

Alimentație:

Oferim 3 mese principale și gustări în fiecare zi. Pentru cei care țin regim asigurăm alimentație specială. De asemenea, pentru persoanele în stadii avansate de boală și la cei nedeplasabili le administrăm hrana la pat.Activități medicale:

- asistență medicală geriatrică
- administrarea tratamentului medical
- managementul agitației

Activitati de recuperare:

- masaj de relaxare
- masaj terapeutic
- reflexoterapie
- gimnastica medicala pentru cei imobilizati la pat, paralizie, AVC
- gimnastica medicala individuala si in grup 

Servicii speciale:

- activități sociale și programe de suport pentru memorie
- comunicare verbală și non verbală care aduce beneficii asistatului calmându-i agitația, iar pentru și mai mult confort si stare generală pozitivă, folosim diferite terapii (atingere, muzică, mișcare, dans, artă, culori)
- terapie ocupațională


   

         
- servicii psihologice: evaluare psihologica, consiliere si psihoterapie precum si support psihologic si terapie ocupationala personalizata, adaptata nevoilor fiecarui asistat
- servicii de coafor/frizerie, manichiura, pedichiura

 


Costul serviciilor – începând de la 120 ron/zi

Servicii care nu sunt incluse în prețul de 120 ron/zi:

Medicația, consulturi medicale de specialitate- altele decât cele geriatrice (psihiatrice, neurologice), analize medicale.

 

Procedura de internare

Testimoniale

  • Stela Rotescu

    Stela Rotescu

    Mi-am luat cateva zile de ragaz, de reculegere si motivare si doresc s...

Stiri

vezi toate stirile
  • Ce se pregătește

    Fundatia Geron pregateste resursa umana si ofera locuri de munca pentru: ingrijitori, terapeuti, asistenti medicali si sociali, psihologi. Se pot adresa persoane fara calificare sau cu studii de scoala de asistenta medicala si asistenta sociala. Fundatia Geron lucreaza cu voluntari - studenti, pensionari care doresc sa lucreze in programe adresate persoanelor varstnice.

    Fundatia Ger...